ANKARA / ETİMESGUT - Hafize Özal Ortaokulu

Kullanıcı Memnuniyeti Anketi Mart 2018

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk İşlemleri 2018

Ock

e-Okul´dan Öğretmenler Nasıl Duyuru Yapabilirler?

e-Müfredat Kullanım Klavuzu

e-Sertifikalarınızı doğrulayabilirsiniz.

İlköğretim Kurumlarında Yapılan Değişiklik 31.01.2018

Ock

16.01.2018 tarihi itibarıyla kamu kurumlarında çalışan memurlar, Aile Yardımı ve Aile Durum Bildirimlerini E-Devlet üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır.

EBA Ders Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi

2017 2018 Kurs Başvuru Videosu

Ock

İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu, Anadolu Liseleri, Fen Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Anadolu İmam Hatip Liselerinin bütün sınıf seviyelerindeki öğretim programları Talim ve Terbiye Kurulu tarafından Temmuz 2017’de onaylanarak 2017-2018 eğitim ve öğretim yılından itibaren kademeli bir şekilde uygulamaya konulmuştur.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğretmenlerin mesleki yeterlilikleri ile bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirme, yayımlanan öğretim programlarının etkili ve verimli bir şekilde aktarımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen "Öğretmenlerimizle 2023´e" projesi başvuruları başladı.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Resim Yarışması Düzenliyor

Ock

Darüşşafaka Eğitim Kurumları, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanımak amacıyla gerçekleştirdiği 2018 yılı sınavı bu sene 27 Mayıs Pazar günü saat 10.00´da Türkiye´nin 21 ilinde düzenlenecek.

1. Dönem Sonu Yapılacak İş ve İşlemler