Temel Değerlerimiz

16.04.2014 4332

İlke ve Değerlerimiz

•                     Öğrencilerimizin sosyal ve toplumla etkili iletişim kurmasını sağlamak.

•                     Öğrencilerimizi, araştıran, sorgulayan, ekip içerisinde çalışan ve öğrendiklerini davranış haline getiren bireyler olarak yetiştirmek.

•                     Öğretimde öğrenciyi aktif kılmak, öğrencinin öğrenmesinde destek ve rehber olarak görev alabilmek.

•                     Öğrenci merkezli, teknolojinin aktif olarak kullanıldığı eğitim-öğretim ortamı sunabilmek.

•                     Milli, manevi ve ahlaki değerlerimizi bilen, yaşayan ve yaşatan öğrenciler yetiştirmek.

•                     Öğrencilerimizin başarılarını artırmak için öğrenci, öğretmen ve veli arasında güçlü bir iletişim sağlamak.

•                     Öğrencisi, öğretmeni, çalışanı ve velisiyle mutlu, huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmak.

•                     Öğrencilerimizi bilgi ve kültür donanımına sahip ve öğrendikleri ile üreten, geliştiren, topluma katkıda bulunan bireyler olarak yetiştirmek.

•                     Öğrencileri, teknolojiyi aktif olarak kullanabilen, gelişen teknolojiye uyum sağlayan bireyler olarak topluma kazandırmak.

Yaşam boyu öğrenmeyi gaye edinen, kendini tanıyan ve ifade edebilen, aile ve toplumla olumlu ilişkiler kurabilen öğrenciler yetiştirmek.