Okul Web Yayın Ekibimiz

Okul Web Yayın Ekibimiz

Okul Web Yayın Ekibimiz

05.09.2013 7629

Müdür Yardımcısı Melike CİRİTCİOĞLU

Türkçe Öğretmeni Ayşe Yılmaz

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Öğretmeni Barış BİNGÖL

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serap Yağlı

İngilizce Öğretmeni Neşe Taşıgüzel

WEB YAYIN EKİBİ AMAÇ VE İLKELERİ


Amaçlar

1.     Okul-öğrenci-veli iletişimini kolaylaştırmak ve güçlendirmek,

2.     Teknoloji kullanımının yaygınlaşmasına önayak olmak,

3.     Okulumuzda düzenlenen çeşitli organizasyon, faaliyet ve kampanyaları ülke bazında duyurarak, gerçekleştirdiğimiz projelerin yaygınlık kazanmasını sağlamak,

4.     Okul dışındaki fakülte, şirket ve diğer kişi/ Ekiplere de hitap edecek bilgiler verip okulumuzun tanıtımını sağlamak,

5.     Web Yayın Ekibi olarak, bugüne kadar edinilen bilgi ve tecrübeyi ekonomik ve sosyal çevreye katkıda bulunacak şekilde paylaşmak.

İlkeler

 

1.     Web Yayın Ekibi, web sitesi üzerinden, T.C. Devleti´nin siyasi rejimini, Devletin güvenliğini, Türk Milleti´nin değer yargılarını ve sosyal yapısını riske atacak;

T.C. Anayasası´na aykırı faaliyetlerde bulunulmasına izin vermez.

2.     Web Yayın Ekibi, Atatürk İlke ve İnkılâplarını esas alarak çalışmalarını sürdürür ve bunlara ters düşecek davranışların ortaya çıkmasına izin vermez.

3.     Web Yayın Ekibi, web sitesine kişisellik kazandıracak faaliyetlerde bulunmaz,

4.     Web Yayın Ekibi, web sitesini karşıt olduğu düşüncelere bir cevap aracı olarak veya kişi veya kurumlara uygunsuz ithamlarda bulunmak için kullanmaz.

5.     Web Yayın Ekibi, ziyaretçi ve kullanıcılarının herhangi bir şekilde kişisel amaçları için kullanmasına izin vermez.

6.     Web Yayın Ekibi, web sitesinin sürekli güncel kalması için, çalışmalarını hızlı ve hatasız yürütmeyi ilke edinmiştir.

7.     Web Yayın Ekibi, ziyaretçi ve kullanıcılarından gelen kişisel olmayan eleştiri ve önerilere açık, yenilikçi bir yaklaşım benimser.

8.     Web Yayın Ekibi, her hafta bir gün toplanarak, web sitesini değerlendirir, kararlar alır, uygulamak üzere çalışmalarına başlar.