eTwinning  - YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN GERİ DÖNÜŞÜM ( recycling for a livable world )

eTwinning - YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN GERİ DÖNÜŞÜM ( recycling for a livable world )

As 2019 ends, our school has been co-founding another eTwinning project. Our" recycling for a livable world " project will last until June, and trainings will be given to our students and liler to transform recycling into a culture of life, and awareness of the environment will be provided by recycling practices. You can follow the developments about our projects on our page.

2019 Biterken okulumuz bir eTwinning projesinde daha kurucu olarak görev aldı. "YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN GERİ DÖNÜŞÜM" projemiz haziran ayına kadar sürecek olup, öğrencilerimize ve lilerimize geri dönüşüm bir yaşam kültürü haline gelmesi için eğitimler verilecek, geri dönüşüm uygulamaları yapılarak çevrenin bilinçlendirilmesi sağlanacaktır. Projelerimizle ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

26.12.2019 472